Teapa prin Paralela 45

Forum description.
Reguli forum
You can add rules of use to each forum.
Administrator, edit or remove this message in the administrative control panel of your forum.

Teapa prin Paralela 45

Mesajde AOB pe Joi Iun 19, 2008 1:30 pm

Voi incepe aceasta discutie prin a relata pe scurt marea tzeapa pe care am luat-o apeland la serviciile agentiei Paralela 45.
Dupa ce am cumparat o excursie in Kemer, Turcia la Hotelul Ozkaymak, iar in contract se specifica clar "5 stele, all inclusive", odata ajunsi la destinatie am descoperit ca am fost cazati la Otem Hotel, o bomba care nu avea nici macar 2 stele, in care mizeria era la ordinea zilei si unde, dupa cum veti vedea in imaginile pe care la voi posta, fauna era chiar foarte abundenta.
Dupa multiple presiuni facute asupra managerului hotelului ni s-a pus la dispozitie contractul in original intre hotel si tour operator, din care am aflat ca Paralela 45 achizitionase aceste camere cu buna stiinta, avand nesimtirea de a le vinde in tara drept "5 stele, all inclusive".
Problema s-a rezolvat dupa ce am platit inca 60 EUR si am fost mutati in Ozkaymak Hotel. Aici, ce-i drept, mai curat, un minim de investitie, dar grading-ul turistic...3-4 stele, maxim!
Serviciile slabe, personalul prost pregatit, vorbitori de limbi straine...2, modul de comunicare...PANTOMIMA!
Mancarea decenta, dar insuficienta pentru numarul de turisti. Igiena deficitara, incepand de la paharele de unica folosinta care se refoloseau, pana la farfurii si cani cu urme clare ale continutului anterior!
Ataşamente
Otem Hotel 12.jpg
Gandacii faceau parte din dotarile all inclusive..
Otem Hotel 12.jpg (145.78 KiB) Vizualizat de 913 ori
Otem Hotel 5.jpg
Dusul prin care nu mai curgea nimic...
Otem Hotel 5.jpg (156.5 KiB) Vizualizat de 916 ori
Otem Hotel 6.jpg
Calitatea 5 stele-dulapul de pe hol
Otem Hotel 6.jpg (157.99 KiB) Vizualizat de 915 ori
AOB
Site Admin

Alte imagini inedite!

Mesajde AOB pe Joi Iun 19, 2008 1:56 pm

Iata, pentru cei doritori de detalii, alte imagini inedite, cum numai in hotelurile comuniste din statiunile de mana a doua din Romanaia mai gaseaiprin anii 90!
In prima poza se vede clar cum cotatia Otem Hotel a fost stearsa cu un ...polizor/flez/pila, precum si escrocheria de proportii prin nerespectarea contractului.
Ataşamente
Otem Hotel 11.jpg
Dovada clara a tzepei de proportii....brazara de Ozkaymak...cheie de Otem Hotel
Otem Hotel 11.jpg (187.7 KiB) Vizualizat de 908 ori
Otem Hotel 7.jpg
Sistemul audio al camerei care...nu functiona!
Otem Hotel 7.jpg (197.96 KiB) Vizualizat de 904 ori
AOB
Site Admin

Re: Teapa prin Paralela 45

Mesajde AOB pe Mie Iun 25, 2008 2:26 pm

In urma plangerii scrise adresate Agentiei Paralela 45, am primit un raspuns extrem de alambicat, in care nimic nu este clar cu exceptia faptului ca -citez-"oferta este incredibila si extrem de atractiva la numai 18,5 EUR pe zi, exceptand transportul cu avionul".
Pana la urma, desi raspunsul a venit punctual, este conceput pe principiul lui Murphy:"Daca nu poti sa ii convingi, zapaceste-i!"
Nimeni nu a justificat de ce nu li se explica viitorilor clienti tzepuiti ca se duc la "incredibil de ieftin" dar si inimaginabil de prost.
Pana la urma Agentia are obligatia sa verifice destinatiile de vacanta unde isi trimite clientela si nu sa se increada in afirmatiile prestatorului de servicii legate de calitatea hotelului si a serviciilor.
Se pare ca Paralela 45 isi continua ascensiunea in topul firmelor care nu mai dau doi bani pe ce ofera clientilor si acest lucru ii va costa destul de scump...in timp, evident!
AOB
Site Admin

Înapoi la Your first forum